Mobil

Åh jag glömde ju visa den supersöta mobilen jag fick igår av min kära Louise. Den la jag upp i min lista på IKEA för ett tag sen, nu åkte hon dit och då hade hon handlat den åt mig/liten. It's so cute!
Idag ska hon även med mig och leta mammabyxor, jag vill inte gå runt i mjukisar hela tiden så måste iaf ha två-tre par. 
Varför heter det mobil? Är det bara jag som tänker telefon då?



Nytt

Nytt till liten som jag införskaffat idag är vagnen och en overall. Superfint båda två, mest nöjd med vagnen. Så himla fin, helt min stil! Jag slänger även upp en bild på magen i förrgår!

 




Vecka 19

Idag är det måndag. Vecka 19 ( 18+3 ), dag 130 av 280. Snart halvvägs, bara 10 dagar kvar. LäzzzZzZzkigt. Magen växer och växer. Införskaffat järntabletter också, duktig som jag är.



Glädje

Här är min prins!
Och här är magen i v.18



D-day

Då har jag varit på ultraljud och det var en livlig liten pojke som sprattlade omkring :) Bilderna fick A med sig hem då han ska fixa in dom på datorn. Det blir bättre så då jag ändå får känna den lilla så kan han få se den. Jag får ju trots allt bilderna digitalt sen så jag är nöjd :)
Nu är jag lycklig och blev flyttad fram till 9e februari :)



3 dagar

Åh, jag är så jävla spänd nu! 3 dagar kvar! AAAAAAAAAAAAAAAH, jag dör. Nej, men nästan. Jag märker bara av magen när jag är kissnödig, för då kan jag inte hålla in magen längre. Snart får jag se min fina bebis. Och jag kan inte vara lyckligare.



Vecka 18

Idag går jag in i vecka 18 och det känns som att inatt exploderade min mage för jag tycker att jag är jättetjock nu. Och jag ääär ju så nervös, tänk om det inte finns någon liten pyret, vad ska jag då göra? Hur hanterar jag det då? Och om det är en liten, får jag veta könet? AAAAAAAAAAAAAH snart den 26e kl 11. Och jag har aldrig varit så spänd i hela mitt liv.



Ojoj

Imorgon är det bara en vecka (!!!) kvar. jag börjar bli redigt nervös. Jag tror jag kände något igår. Det var som en bubbla eller fladder eller dylikt. Lite svårt att förklara, men det var bara en bubbla och sen har jag inte känt något mer! Ge mig mer, sparka mer!



Ultraljud

Snart är vi framme vid det (för mig) magiska 19veckorssträcket. Det är då det är dags för ultraljud och berätta för släkt. Jag är lite nervös ändå. Jag vet hur reaktionerna är så vill inte riktigt berätta. Kommentarer som att jag är för ung, att jag har dålig ekonomi osv. Men vadå, man är väl ändå två om detta eller? Oh well, jag ska inte grubbla i det nu.
11 dagar kvar!



Kläder

Igår och idag kunde jag inte hålla mig längre. Jag har handlat 14 klädesplagg till liten innan jag ens varit på ultraljudet. Men det mesta är i neutrala mörka färger. När och om jag får reda på könet så ska jag ju utan tvekan handla mer. Jag slänger upp lite bilder på vad jag har handlat ,dock inte allt.



Vecka 16 (Bild)




Vecka 16

Nu är jag alltså i vecka 16. På fredagar är det jag byter vecka och nu känns magen så himla stor. Jag har även värk på sidorna, säkert nån slags växtvärk, jag har ingen koll. Det gör ju inte så förbannat ont, så jag står ut iallafall. Nu är iaf min lilla prick lite över en decimeter och väger snart 100 gram. Stor liten prick.



Vecka 15

Är jag i nu. Imorgon går jag in i vecka 16. Vart tar tiden vägen? Känns som att de var igår jag berättade det för min vän Louise. Jag har inte bloggat för min lust har legat på ungefär 0%, men jag ska försöka ta tag i det. Jag lovar inget, men.. Whatever. Slänger in en bild jag tog igår, liten mage är det allt.




RSS 2.0