Tävling

Jag är med och tävlar hos Sojkasframtid om en jättestor goodiebag!

1:a pris
Denna stora goodiebag innehåller följande:
Bambino - 2 st nappflaskor, extra dinappar, flaskborste, 2 st haklappar.
HiPP - 3 st barnskedar
Min Resa... - Bok som ex "mitt första år"
tommee tippee - nappflaska
Pampers - varuprover på blöjor och våtservetter.
Comviq - kontantkort
Loppi.se - värdekupong
Allt för föräldrar - tidning för nyblivna föräldrar och rabattkupong till deras webbshop.
Hannah Graafs DVD - träning för gravida
Barnens hus - nyckelband med reflexnalle
Sebamed - flera stycken olika varuprover från babyprodukter och en badleksak
Sobea - bröstvärmare Läs mer här<---.


2:a pris
Denna lilla goodiebag innehåller:
Bambino - 2 st nappflaskor, extra dinappar, flaskborste.
Avent - nappflaska
Loppi.se - värdekupong
Allt för föräldrar - tidning för nyblivna föräldrar
Natusan - flera varuprover för den lilla babyn.
Natusan - info, block, penna, nyckelband



Away

Jag slutar blogga nu. Eller slutar, jag sätter lösen på bloggen och fortsätter endast för min egna skull. Då ingen kommenterar och då jag glömmer bloggen är det skönare för mig att skriva det JAG vill att bloggen ska handla om. Så i helgen blir det ändring.



Lördag

En vecka sen jag updaterade. Jag har inte vart hemma så det har vart svårt! Men nu har iaf föräldragruppen börjat, och A har även varit med på en barnmorskekontroll för första gången. Lite svårt har det vart tidigare då han jobbar nätter och nu satte vi tiderna på EM så att han skulle kunna sova och sen åka med mig dit. Så nu går det framåt.
Det är bara 9 veckor kvar. Helt sickt. NIO! Sen har jag en liten prins här. Det är så sjuuuuukt!
Nu ska jag äta frukost!

Det finaste jag vet.



Lördag

Är otroligt trött på folk idag. Lögner efter lögner som gör sig så uppenbara att jag inte vet om dom tror själv att folk ska gå på de. 2 personer med just dessa enkla lögner på 2 dagar, är ju 2 för mycket. Nu mår jag lite sämre helt enkelt och det är tack vare dessa människor.
Nej idag är ingen bra bloggdag (som om någon någonsin har vart det), men jagk om ihåg iallafall! Creeeeeds till mig!

Snart så snart!



Fredag

Okej, så jag glömde bort bloggen igår. Och jag hade ingen lust heller, för det var ett helvete här hemma. Man ska tydligen inte må bra, för då jävlar. Därför ska man tryckas ned till den gräns där man spricker av frustration. Därför har jag försökt att vara extra trevlig och tillmötesgående idag, och jag vet inte om det är inbillning eller inte, men det kanske funkade.
Vi har idag vart i Kattne och inföskaffat oss i ännu en spjälsäng, ännu ett skötbord, lite smågrejer till mamsen, ett köksbord och 4 stolar, två virknålar, ett par ASBALLA byxor, och lite gratisgrejer man får på COOP för att jag flyttat.
Mamma ville ha en säng här hemma och hon fick en för 50 kr. Och jag fick ett fräscht skötbord och en jävla backpain.

Vecka 30 idag. Idag ska du väga ca 1400 gram och du är ungefär 39 centimeter.  Och du är mysigare än mysigast nu när du hoppar runt, du slåss, du sparkas. Du är det finaste jag vet, utan att jag vet hur du ser ut. Det vackraste jag har, utan att ha dig. Min finafina bebis.
Anyway!
Nu ska jag sitta här och lyssna på mammas eeeviga smaskande och bli lite äcklad innan jag ska sova.
Godnatt!

Finaste syskon och jag påväg till Denmark.
Kanske blir du lik din morbror?



Torsdag

Jag har lärt mig att virka! Så nu får vi se vad jag ska göra av denna rektangel jag har. Blir bara en stor fyrkant annars. Men då har jag övat. Påtal om något annat, det luktar gurka här. Kanske för att tanten äter det. Så nu måste jag ha det. 
Detta är vårat sätt att städa - att softa. 
Fast nu har tant börjat dammsuga och jag har plockat undan. Tur att ni inte kunde läsa vilken lång paus jag tog där. För det råkade jag göra. Men ändå.
Jag ska fortsätta städa nu, så ska jag se om jag kommer ihåg bloggen ikväll.

Goooo dammsugning!
Kameran var det.. juste..
Leta leta litet minneskort..



Måndag

Det har varit full rulle, vetebulle hela helgen. Kalasat lördag söndag, och i fredags var mormor här. Så denna gång har jag faktist en anledning till att jag inte bloggat.
Jag fyllde alltså 21 hela år igår. Inte så värst intressant eller speciellt, men jag fick mig några riktigt fina presenter. Jag är helnöjd. Jag älskar min familj.
Och min kära moster sa inte ett ljud om bebis, men bättre det än elaka kommentarer. Mormor har även kollat på alla bebiskläder jag har inhandlat.

Nu ska jag snart ut med hunden, måste promenera bort tårtan jag åt till frukost! (Ja, jag får synda!)
Puss&Kram skumbanan!

Ja, jag ska börja använda kameran..



Torsdag

Fråga Olle-dokumentären. Finns det något bättre egentligen? Att se hur mycket det egentligen finns i den "hemliga" världen är ju asballt! Så det ska jag roa mig med ikväll till ljudet av mammas smaskande. Jag blir superäcklad av ljudet, synen och lukten. Verkligen jätteäcklad. Men det blir jag av de flesta som äter just nu, säkert av mig själv med om jag hade en spegel framför mig. Och speciellt de som äter illaluktande mat - fyfan! Som tanten nyss gjorde, makrill.
Men så kan de va. Har iofs jävligt svårt just nu för pannkakor, plättar, crepes och våfflor också. Det är (just nu pga graviditet) jävligt vidrigt. Är inget jag direkt känner för att äta.

Påtal om något helt annat. Imorgon äre fredag, det betyder.. *damdamdam*.. VECKA 29! Jag lovar inget, för jag suger på att hålla det när det gäller bloggen, men jag ska försöka blogga imorgon också!
PUSS

En flätad mama-to-be!



Tisdag

Idag är det morfars födelsedag. Jag och moder min åkte till kyrkogården och fixade med lite ljus åt morfar. Usch det är så jobbigt att tänka på det - speciellt nu. Mina hormoner är inte att leka med och att tänka att han aldrig får träffa sitt barnbarnsbarn är bara jobbigt. Mellannamnet till min lilla prins är iaf Kenneth efter just morfar.
Nåväl, nu ska jag borsta håret!

Bebis lilla klädhög.



RSS 2.0