31 december och 26 dagar kvar

Jag är så duktig på att uppdatera. Här är jag igen iallafall, jag blir bara rundare och större för varje dag som går och han där inne lever loppan. Men nu kan han komma ut när han vill, för nu har vi flyttat klart, hans säng är monterad och skötbordet på plats och väntar! Just nu har han hicka och samtidigt hoppar runt. trhycker ut min mage till MAX verkligen.
Ska även till barnmorskan nu den 9e januari och om min mage fortsätter att vara "för stor" tänker jag begära ett TUL, för jag trycker inte ut en klumpeduns på 5-6 kilo. Då blire kejsarsnitt, utan tvekan.
Nu önskar jag och kalaskulan er gott nytt år! Nästa gång slänger jag nog upp en namnlista till bebis. Men när det blir kan jag inte lova. Så läs för sjuttsingen inte denna blogg! :)



Seriöst? Ingen?

Ingen vet något om nånting, nej.. Okej, whatever.
Var hos barnmorskan i onsdags, hjärtljuden låg på 148 i minuten, min mage är fortfarande 2 veckor stor, och han är inte fixerad ännu. Eftersom mia var sjuk fick vi en tjej som hette Linda. Hon va helt ok, men inte som Mia.
Nu ska jag spela sims, och så. Adjö.



Kläder?

Jag behöver tips på var man kan hitta snygga, billiga mammakläder. Inte H&M, kvalitén suger där. Så om någon av er som läser vet, kan ni väl skriva en kommentar om det. Och det är inte så farligt att kommentera. Lovar.

Bara jag som ser bulan? Där stack iaf huvudet/rumpan ut. Som vanligt. MYS!



Idioter.

Jag va och lämnade in vilka tapeter jag ville ha. Dom valde helt bort mina val och valde efter eget tycke. Supersnällt att jag fick vara med i MIN lägenhet och att jag fick vara med att välja när ni sa det. Idioter. Och sen är dom så sjukt otrevliga att jag spyr. Jag funderar fan på att leta ny redan nu, innan jag flyttar. Är lixom i helt fel område för mig över huvudtaget. Nae, nu orkar jag inte skriva mer.



Tisdag

Känns som att det blir mindre.  Men sen kommer jag på att mina tuttar är egentligen enorma, så eftersom magen är större än tuttarna så är ju magen enorm. Detta är taget i vecka 31-32. Och det rör sig och det är inte lite! Som om han har party varje dag!
Mina matvanor är inte de bästa och alla klankar ner på mig för det. Ät inte så, ät inte det, ät det här och såhär mycket.
NO THANKS.



RSS 2.0